Fiat G.55 "Gigi Tre Osei"...experimentální kamufláž z května 1944. Stavba je popsána tady viewtopic.php?f=122&t=20245
Tvitek píše:Fiat G.55 "Gigi Tre Osei"...experimentální kamufláž z května 1944. Stavba je popsána tady viewtopic.php?f=122&t=20245
Martin Černý 'Černoch' píše:Hoď mě sem prosím fotku na spodek, na šachty. Rád bych viděl kde jsou ukotvený vzpěry podvozku. U mojí dvaasedmy je to nějaký divný. Díky moc ,jo a dobrá práce.
Tvitek píše:Díky všem za příznivé ohlasy![]()
To Glock : Omlouvám se ti, ale letos fakt ne...ale určitě se u tebe zastavím a pokecáme![]()
To Martin Černoch : Fotky spodku jsem zatím nedával, protože včera bylo špatné světlo. Dodatečně sem dám detaily i spodek. Co se týká těch podvozkových vzpěr, tak ono v plánku SH je to nejasné a nepřehledné, není přesně vidět kam má být vzpěra v podvozkové šachtě ukotvena, na podvozkové noze to je jasné...já jsem to udělal tak, že vzpěra od podvozkové nohy klesá volně přímo do šachty tak, aby nemusela prostě pružit nebo být nějak zahnutá.
To Martin Glogar : Do jednoho měsíce očekávám v galerii dalšího čtvrtkového Fiata G.55
glock píše:Tvitek píše:Díky všem za příznivé ohlasy![]()
To Glock : Omlouvám se ti, ale letos fakt ne...ale určitě se u tebe zastavím a pokecáme![]()
To Martin Černoch : Fotky spodku jsem zatím nedával, protože včera bylo špatné světlo. Dodatečně sem dám detaily i spodek. Co se týká těch podvozkových vzpěr, tak ono v plánku SH je to nejasné a nepřehledné, není přesně vidět kam má být vzpěra v podvozkové šachtě ukotvena, na podvozkové noze to je jasné...já jsem to udělal tak, že vzpěra od podvozkové nohy klesá volně přímo do šachty tak, aby nemusela prostě pružit nebo být nějak zahnutá.
To Martin Glogar : Do jednoho měsíce očekávám v galerii dalšího čtvrtkového Fiata G.55
Nechci nijak tlacit tak OK, ale kdyz uz ses rozhod dat model na NBK a mas lepsi prumer nez treba nekteri nejmenovani renomovani modelari na stejne strance tak nefim vo co go
Tvitek píše:To Jakub Vilinger :.....ankteta není regulérní, páč tam chybí možnost "ROZHODNĚ NE!!!" a "S TÍM BYCH SE STYDĚL NĚKDE UKÁZAT".................proto máš tak málo hlasujících
Tvitek píše:To David Michalko : Ahoj! Díky...do Bratislavy doufám udělám něco lepšíhoOn ten Fiat takhle vypadá v téhle kamufláži atraktivně, ale z modelářského hlediska je to nic moc.....do vitríny je dobrý
![]()
To Jakub Vilinger :.....ankteta není regulérní, páč tam chybí možnost "ROZHODNĚ NE!!!" a "S TÍM BYCH SE STYDĚL NĚKDE UKÁZAT".................proto máš tak málo hlasujících
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků