mě se líbí... akorát to vytažení spár na spodních plochách je na můj vkus trošičku výraznější... jinak dobrý!
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Ja si myslím,že si ho zvládol úplne super a tie nýty???myslím že ked ho vskutočnosťi nýtovali,tak si na to nikdo nebral pravítko vôbec by ma to nesralo,máš to fakt pekné
holt byl nýtovaný o pondělní dopolední směně ještě jednou:
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Na modelu se mi líbí dobře zvládnutý povrch(jeho omšelost). Pěkně máš podle mě taky nafoukáno očazení od výfuků i od hlavní zbraní (i když tam bych to trochu utlumil) a na to že je to první nejtování tak je to dost dobrý. Už jen proto že jsi si nevybral na první nejtování zrovna nejjednoduší model. Celkově to na mě působí dobře. Teda,řekl bych že ti šmajdá vrtule(to abych jenom nechválil)
Esli,si ten fotbal nevybojuješ,tak seš mrtvej Homolka!! KPM Pardubice