No moc italů tu nevidim tak jsem si dovolil přidat jednoho. Bude možné ho spatřit i na ModelBrně ale pak už ne - "letí z domu" a to doslovně. Je to soutěžák do DRSŇÁKA. Ne že by ten model nevypadal skoro jako Mc 205, ale opravovat chyby stavebnice by bylo na rok. Stál ale jen 250 vočí, tak jako zkušebák na obláčky a trénink před modelem od PCM dobrej... Jinak asi 10 hodin čistý práce
Glocku když jsem viděl jak ji chudinku házíš na drsňákovi tak jsem tě v hloubi duše proklínal, ale když jsem pak viděl že macchina přežila prakticky bez šrámu (odpadlýho deklu jsem si ani nevšim), začal jsem uvažovat jestli ji někdo nepřičaroval nezničitelnost Z fleku bych jí dal jednu z cedulek Betélná kitůvka
Jo hoši, taky sem koukal jak puk že odpadl jen kryt ale bylo to tím že nějaký divák s modelem dostal do lýtka (prý padal po vrtuli) a po odrazu dopadl "na tři body". Ty nohy byly na čepech/velkém čepu (před zalepenim vteřiňákem šly zatahovat") plastik byl bytelnej. Když to Macchina přežila tak sem váhal zda si ji nechat nebo příští rok hod opakovat..Tuto otázku něko vyřešil tím že model odnes.... Beru to tak že se někomu moc líbila a má ji teď doma. I loni se ztratil ital a to přímo ze SIGu - Fiat G55 Aldy Peříka. Asi začnu stavět Mustangy, Spitfajry a tak , ty se neztrácej
když sem ten model viděl "poté" tak sem ani nevěřil žes s ním házel
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
jak sem sel po drsnakovi kouknout na stul na modely se kteryma se hazelo,tedy pardon,zbytky modelu,mslel sem ze s touto se nehazelo ze primo na drsnakovi sem zaspal tento hod.
skoda ji,ale jak pri drsnakovi,tak potom ze stolu vsechno mizelo naprosto zavratnou rychlosti.po dopadu letadla se prohnalo deset deti a letadlo komplet zmizelo ze i poradatele meli problem najit aspon nejakou cast aby ji mohli dat na pasmo.