kikin.
jj.ja to pak nejak dodelam.zatim to necham bejt.Amatér - sběratel píše:Až na ty skla to ujdeJen bych dotřel šachovnici na krajích křídel a směrovky (u tý hlavně ten spodek)
jak sem psal...je to jen model do vytrinky takze nejaky velky snazeni na tom nebylo.ty jehly sem puvodne chtel delat ale prislo mi to zbytecnyHonza Kopecký píše:Mě to připadá dost uspěchané... zafoukaná kabinka, ten dekál si mohl dostříknout, bylo by to tak na 10 minut práce a očouzení za kulasama je na můj vkus přehnané...
Ty další kousky zkus líp vychytat... třeba hlavně z jehel a podobně... zatím bych si ten detail-set co máš do čtvrtky schoval na později...
jj mas pravdu ted sem na to kouknul a je trochu sejdrem.u tech skel me to docela mrziHerzán Petr píše:Malinko ti šejdruje levá podvozková noha.Ty skla už říkali.Jinak o.k
Jo ještě mi připadá že je na nadrži vidět dělící rovina,ale nevím esli to tak nemá být.
ok...na pristim modelu to nejak vylepsim.Bubak píše:Celkom sa da,len podla mna je to zacmudenie z gulometov prilis vyrazne.....skor by to bolo keby bola ciara z kazdeho gulometu tenka,nie jedna hruba
toho matu je tam jen mala vrstva.ale us to takhle necham bejt a pustim se do tbolta v 1:48.pudu si dratkovat sachtuMichael Skočil píše:škoda, mohl sis s tím pohrát a trochu to ještě doladit. Stříklý se mi to líbilo, teď už je to horší. Chyby už jsou napsány, já bych ho ještě trochu zmatoval.
jj jsou origosMichael Skočil píše:Jo, prosím tě ty podvozkový šachty jsou origo s tý Academky? Jsou jak sci fi, to už si ani nepamatuju, ale už vím proč mám v těch akademkách plechy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků