Šiesty dokončený plastikový model v tomto roku. Bf 109E-3 od Eduardu, alebo presnejšie od Special Hobby. Je to veľmi pekný kit, jeden z najlepších od SH. Je vhodný skôr pre skúsenejších modelárov, lebo zostavenie modelu, či už s odkrytým alebo zakrytým motorom, vyžaduje dosť šikovnosti a preto, lebo väčšinu dielov treba pri stavbe začistiť, aby sadli. Bolo potrebné aj tmelenie a obnovovanie liniek paneláže, najmä v prechode krídlo - trup. Niektoré veci som urobil inak ako je v návode, napríklad som do trupu nevložil motor, lebo oska na ktorej má byť vrtuľa bola príliš krátka a tým pádom by bol motor zbytočný, ostrohové koliesko som prilepil až nakoniec (podľa návodu sa má prilepiť pred zavretím trupu, ale potom by bolo nemožné obnoviť rytie na vrchu trupu bez odlomenia kolieska). Upravil som aj masky ktoré majú byť prilepené na vrchu prekrytu kabíny. Napríklad presklená plocha nad čelným štítkom je vyklenutá a plnými maskami ju nieje možné prelepiť. Tak som z masiek vyrezal stredy a nechal iba také tenké pásiky, ktoré pekne okopírovali tvary. To som urobil aj s maskou ktorá má zakryť vrch odklopnej časti prekrytu, lebo plexisklo tam bolo po stranách zahnuté a plná maska by sa odliepala.