Po značné kritice rytí na tomto modelu a absenci nějakého postaveného modelu zde na Modelforu (pokud se nepletu tak jenom dva kousky v rozestavěno ale nedokončeno)jsem si řekl že zjistím jak na tom tento model vlastně je a jestli má cenu kupovat další verze. S tohoto důvodu jsem stavbu pojal jako čistou krabičku. Výzbroj jsem použil ze sady FineMolds a výsledek? Model je staví parádně bez nějakých záludností a stavba jde rychle od ruky. I ze samotné krabičky model vypadá moc pěkně. Snad jen u napojení horní a spodní poloviny křídla vzniká spára která s okolním rytím působí trochu výrazněji. Doporučuji si dát záležet s napasováním dílu a vyhnout se tmelení které při pečlivém složení není třeba. Co říci ke kritizovanému rytí? Je neskutečně jemné ,na můj vkus až moc jemné a je zde třeba opravdu s citem nanášet barvy. Proto doporučuji se vyhnout tmelení protože obnova rytí bude náročná. Určitě doporučuji airbrush , štětcem si osobně myslím že přijde modelář o veškeré detaily. Wash jde napustit ale ne na první dobrou . Já jsem některá místa několikrát opravoval než mi tam něco zůstalo. A závěr . Já osobně ještě další verze přikoupím . Určitě E/C a jestli někdy vydají tak i RF-4.
[attachment= 4]20250219_103527.jpg[/attachment]