Tenhle Devenzhoven čekal ve špajzce na svůj okamžik hodně dlouho, nejspíš už má občanku. Vždycky jsem otevřel krabici, zauvažoval, co asi jak udělám a zase víko přiklopil. Posléze jsem něco trochu rozvrtal, ale vždycky se někam vytratil ten příslušný elán. Až v souvislosti s loňským Deathmatchem jsem chytil slinu a postupně pomalu stavěl - nakonec to šlo fakt dobře a žádný horror se nekonal.
Jen barevné schéma Speciálové nemají dobře, Koolhoveny z Východní Indie byly celé hnědé a křídla i VOP shora měly hliníkový nátěr. Existují i dvě barevné fotky, sice s původními barevnými znaky, ale v dobré kvalitě.
No a jak se tam dostala ta světlemodrá? V Nizozemsku před válkou byla cvičná letadla celá světle modrá a teprve po září 1939 se horní plochy přetíraly buď hnědou, někdy prý byla použita khaki. Stejně zbarvené byly také FK-51 nizozemského námořního letectva, takže někdo nejspíš předpokládal, že uvedené schéma bylo platné i pro kolonie.
Jinak je to čistá krabička, hnědá je AK Real Color, hliníková Tamiya Silver Leaf, dráty jako vždycky Uschi.