Ahoj...
Po rokoch som sa vrátil k modelom. Už som staval niekoľko modelov ale nikdy som nedokončil ani jeden a skončili v koši... Väčšinou to skončilo pri kokpite, ktorý som nedokázal vyfarbiť a podobne. Povedal som si že na to kašlem a začnem znova a prvý model musím dokončiť. Viem že na začiatok je 32 masaker ale malé modely ma proste neberú a oveľa horšie sa mi vyfarbuje štvrťka. Pri stavbe som mal veľký problém s dekálmi (okrem iných vecí), kvôli ktorým som to takmer znova zapichol. Nedokázal som ich "dostať do povrchu" a strašne striebria. Kúpil som štvoro vodičiek a až po treťom nástreku celého modelu som ich ako tak dal s vms solutions a jemným narezávaním dekálov. Ale i tak väčšinou svietia a sú hrubé. Niektoré som si strhol maskovacou páskou a podobne. Veľmi dobrá skúsenosť do budúcna.
Chcel som si vyskúšať rôzne techniky patiny a tak som sa snažil napodobniť povrch podľa fotiek ktoré sem pred rokmi postol p. Kopecký. Viem že je to väčšinou iba vlhkosť a F-15 bývajú dosť čisté ale ako som písal chcel som si vyskúšať čo dokážem nastriekať a napatinovať. Je tam mnoho chýb ale som rád že som model dokončil naučil sa kopec vecí a môžem konečne pokračovať.
Ďakujem za každú radu a kritiku.