po delší době opět přidávám další svůj dokončený kousek, přičemž nejedná se o nic jiného než o ikonického Crusadera v ještě více ikonickém zbarvení z války ve Vietnamu.
Pro stavbu jsem použil nejlepší možnou stavebnici od Academy, která letos oslaví 20 let od svého prvního vydání. I přes to se stále jedná o špičkovou stavebnici, kterou je radost stavět. Ke stavebnici jsem si dokoupil pouze masky a lepty Eduard společně s obtisky od Armycast, jelikož mám první přebal, kde markingy za moc nestojí... Abych to neměl tak jednoduché, rozhodl jsem se sklopit křídlo s klapkami a vysunout sloty, čímž jsem zároveň ušetřil místo v poličce

Na nástřik kamufláže jsem použil ověřené barvy Ammo Mig ze sady určené přímo na americká námořní letadla. Velmi mile jsem byl překvapen s kvalitou obtisků, se kterými se výborně pracovalo a v balení mi zbyly obtisky ještě na minimálně další dva Crusadery

Stavebnici mohu doporučit opravdu každému, kdo si chce postavit krásný a jednoduchý model s pestrým výběrem markingů a pokud by vás odrazovala přílišná „jednoduchost“ mohu vřele doporučit stavební úpravu se složenými křídly, určitě ji neprohloupíte...