Před časem mě popadla nějaká zvláštní potřeba stavění starých modelů. Takových těch, které jsem stavěl jako malý kluk někdy v minulosti na základní škole. Místo abych si koupil něco nového pěkného, co se dobře staví, věnuji se občasně tomuto. Tak jsem dokončil další retrostavebnici, konkrétně z roku 1979. Očekával jsem, že se mi to bude rozpadat v ruce, ale kupodivu plast i obtisky byly v dobré kvalitě poplatné dané době. Bohužel ten obtisk erbu se nedal použít. Je to čistá krabička. Barvy jsem použil AK extreme metal, nějaký gunze, tamiye a také citadely. Na to kolik to má dílků jsem se s tím docela trápil, broušení a tmelení bylo požehnaně. Kabina vůbec neseděla, ani nevím jak jsem jí tam dal. Není to bůhví jaký krasavec, ale koneckonců mě stavba potěšila a alespoň na chvíli vrátila do dětských let. Nějaké místo ve vitrínce mu najdu.
Naposledy upravil eso rimmer dne 13 zář 2024, 08:12, celkově upraveno 1
Díky za koment. Tak nějak to mám jak píšeš. Jen to prostě chytit a slepit, nemá moc cenu se snažit z toho vyrobit nějaký klenot. Ne že bych se jako nesnažil o pěknou stavbu, to ne dal jsem si záležet. Stavebnice je ale prostě strašná sochařina a nemá smysl se snažit udělat stejný výsledek jako z kvalitní stavebnice, za to úsilí to nestojí.
Naposledy upravil eso rimmer dne 08 zář 2024, 16:16, celkově upraveno 1
No pěknej delfínek. Stojánek jsem měl ve stavebnici taky, když jsem si ale vzpoměl na dětství jaký to byl opruz to na něj osadit, tak jsem ho hned zavrhnul. Panáčky jsem v krabičce bohužel neměl.