Hovoril som si, že toto nikdy nepostavím. Ale jedného dňa som sa do toho pustil a nebolo to také zlé. Model najviac zráža prekryt kabíny, ktorý je na úrovni starých Kovozávodov. Pre mňa bola táto stavba cenná v tom že som si vyskúšal niektoré nové veci.
Nie som modelár, som len lepič a na tejto stavbe som urobil množstvo chýb. Najväčšie chyby sú že som zabudol nastriekať rám prekrytu kabíny interiérovou zelenou a vrchnú stranu kanónov som nastriekal zlou šedou. To som si všimol až pri fotení a už nemám energiu s tým niečo robiť. Už to nechcem opravovať lebo podvozok je veľmi krehký a bojím sa že by som ho zlomil.
Mal som pri stavbe aj určité komplikácie, napríklad posuvná časť prekrytu kabíny bola po stiahnutí masiek zaprášená, tak som ju musel odlepiť a vyčistiť.
Dekáloval som od soboty do utorku. Vždy som naniesol časť dekálov, zalakoval ich, počkal do druhého dňa a potom pokračoval. Chcel som tým docieliť, aby som pri manipulácii s modelom prstami nestrhol nanesené dekály, Nepomohlo to, v utorok večer som si všimol že som strhol časť jedného dekálu.
Tu sú nejaké fotky hotového modelu.