Stavebnice MS406 od AZ modelu mi dlouho ležela nedokončená na modelářském stole. Hlavním důvodem byl nepasující čirý díl překrytu kabiny. Výlisek neseděl na trupu, byl užší a málo čirý. Protože konečně vychází stavebnice tohoto letounu od Dora Wings a na stavebnici jsem již nechal mnoho hodin práce (nýtování, drobné opravy rytí, oprava vzpěr podvozkových noh, dílů cockpitu atd.), bylo potřeba se pohnout z místa. Přišla na řadu žiletková pilka a oddělení čelního štítku a zadního fixního zasklení, jejich roztáhnutí a vyleštění. Prostřední posuvný kryt kabiny bylo třeba vyrobit nový pomocí horkovzdušné pistole a čirého obalu od borůvek. Jako kopyto jsem použil původní díl, který jsem nejdříve zahřál, roztáhl a vycpal "tack-it" modelínou.
Téma kamuflážních odstínů Armée de l'Air z druhé světové války mi zabralo spoustu času, testování a porovnávání. Ve finále jsem pro stavbu stroje no.546 (N964) Josefa Keprta a Josefa Hubáčka použil tyto barvy:
Spodní plocha:
- světlá modro-šedá/gris bleu claire - Vallejo Model Air 71.101 (RLM78) 90% + zesvětlení bílou 71.001 10%
Kamuflážní barvy:
- modro-šedá tmavá/gris bleu foncé - Vallejo Model Air 71.275 85% + 71.005 15%
- tmavě hnědá/ombre calcineé – Vallejo Model Air 71.040
- khaki-tmavá zelená/ kaki vert Gunze H304
Kokardy:
- modrá Gunze H45/H53 v poměru 5:2
- červená Gunze H23
- bílá MRP-135 „insignia white“
Trubka zaměřovače a její dvě nohy jsou vyrobeny z profilů z injekční jehly 0,6mm. Hadice do vzpěr podvozkových noh jsou z rybářského vlasce. Přistávací reflektor ve spodním křídle má parabolu z kalíšku od čajové svíčky a je zasklený opět čirým plastem z krabičky od borůvek. Poziční světla na koncích křídel jsou „zasklené“ vteřinovým lepidlem.
Samotné výlisky draku a křídel jsou za mě velice pěkné. Horší jsou drobné díly a kabinka. Tvar zatížených pneumatik bohužel nesedí s úhlem, v kterém se dotýkají země.