Hawkwe Hurricane Mk.I...303.squadron RAF pilot seržant Josef František Tak asi hotovo pohodová stavebnice od Armahobby doplněná o klapky od eduardu.Barvy jsou gunze. Co k tomu dál napsat...je to opravdu čistá stavba z krabičky jen onýtovaná a doplněná o klapky ..no,mohlo to dopadnout lépe
Jako živý . I ten posuvný překryt je ze stavebnice? Já mám ve své stavebnici o dost tlustší. Vím, že Arma později kabinu předělala, ale myslel jsem, že ji dávala až do novějších přebalů.
Díky pánové ..ten posuvný překryt je acetát.Stavebnice obsahuje dva překryty,pro otevřenou a zavřenou kabinu tak jsem ten díl pro zavřenou použil jako kopyto pro vytáhnutí překrytu z acetátu.
Krásná práce. Asi budu za kacíře, ale co máte všichni s tím pohodovým modelem? Buď mám smůlu na výlisky, nebo nevím. Kokpit nesedí ani omylem, čepy konstrukce jsou větší, než díry. A zaměřovač z šedého plastu bez sklíčka? Skla přistávacích světel měla otřepy jako prase. Lícování čelního štítku taky žádná hitparáda. Podvozkové nohy přesazené a šišaté daleko hůř, než Eduardí spitfire. Koupil jsem limitku Hurristory a docela lituju, že jsem si radši nepořídil Gustava. Každopádně Šedivák nezklamal a paráda, jako vždy.