Čas je pro modeláře hodně vzácná komodita ,tak jsem se pustil do tohohle starého Frogu, jeden večer a jedno odpoledne to zabralo.Nic jsem nepřeměřoval ,jen tak ,užít si svůj čas. Obtisky ze zbytku ,panáčci gumáčci ,koleje jsem nějak vyřezal .Lepí se to samo ,dvě poloviny k sobě a motor taktéž ze dvou polovin, trošku páskou trup polepit ,porýt křídla a fertyk.Stavebnici origo předlohy vyrábí MAC ,ale to by mne nebavilo .Je to americká kopie V1 pod názvem JB-2 .Jinak co se týká stavebnice ,tohle je novější vydaní s novými obtisky , pamatuji si po revoluci jak se roztrhl pytel s modely ,tak jsem tohle splašil, stálo to asi stovku , to bylo doma štěstí jak jsem zjistil že v balení je nejen spit XIV ale i V1,si pamatuju tu radost "dva v jednom " ,obtisky se odlouply z modelu asi po měsíci , ale ten pocit tenkrát ...
Další pěkný model s příběhem. Dobrý nápad a pěkné zpracování. Prostě paráda!
stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily
Pěkný "retro" modýlek. Já ho mám ještě z původní stavebnice-dvojkytu Frog ještě z Tuzexu za 4 bony, kterou jsem koupil kvůli Mk.XIV (už mně začaly "brát" spity- také je někde v poličce) Dědek Franta
Naposledy upravil fightavi dne 22 črc 2023, 13:36, celkově upraveno 1
Neříkej že to nejde postavit, najde se někdo kdo to neví a postaví to!