Zdarec. Protože práce na temelínech je zdlouhavá a únavná, nemohl jsem jinak, než si nastřelit dalšího Emila nitrožilně. Podoba s kamuflážním schématem je čistě náhodná, je potřeba se řídit snímky předlohy. Hluchá místa jsem (nerad) dělal podle návodu. Je tam několik nejasností, třeba ohledně barvy konců křídla a VOP, špičky kuželu apod. A tradičně se na hotovém modelu najde pár věcí, co mě serou... Popis úprav a fotky ze stavby sem tentokrát dávat nebudu, páč je to až na pár drobností furt to samý. Konec hlášení
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
Pěkný Emil, moc pěkný. A k těm slečnám, ale ve finále by slečny měly vidět úplně jiného Emila,že?
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
No, po tomhle přistání je možné vše, ale budiž. Je to podobné, jako se Spitem, kde byl zákaz nechat po přistání vysunuté klapky, ale viz foto v plánku Kotare u druhé kamufláže AZoH je s vysunutými klapkami. Ale po nouzovém přistání u Němců, takže už to bylo taky šuma fuk. https://www.kotare-models.com/products/ ... e-mkia-mid str.20-21