Tenhle pradědeček Gripena byl nedávno v akci u SH ,tož nekupte to ,jen jsem to trošku oťupkal ,protáhl rytí ,kolem nějaké ty blbinky co vždycky dělám a panáček je Gumáček, wehrmacht od Revellu ,jenom jsem mu dal vetší lopatu , ať se v té sibérii trošku zahřeje
Chlapci díky za pochvalu a za shovívavost , šak sem to už jednou poudal, že čistotu stavby se snažím vykompenzovat podložkou pod model ,jo a sníh je šlehaný tmel ONETIME
Další přepychový kousek z Tvé dílny. Tvoje dioramata mě vždy potěší a pobaví. Pokaždé dokáží vtáhnout svoji atmosférou diváka do děje. Nechápu, kam na ty nápady chodíš.
Tak ať se daří a už se těším na další kousek z Tvé produkce.
stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily
Moc pěkně postavené včetně toho "muničáku" . Stavěl jsem ho v roce 2012 taktéž od S.Hobby (je tady z té doby v Galerii) a tak bych se Tě chtěl zeptat: také se tak špatně vyvažoval aby nešel na zadek? Já musel celý čumák napěchovat olovem a stejně je to na hranici. Dědek Franta
Neříkej že to nejde postavit, najde se někdo kdo to neví a postaví to!