Nový přírustek do sbírky letadel čs. pilotů. Postaveno z krabičky edice expert set. Vyměnil jsem pouze posuvný překryt kabiny za acetát od Rob Taurus na Airfixe. Origo čiré díly jsou sice pěkně čiré, ale bohužel taky pěkně tlusté U čelního štítku, jsem se to pokusil zamaskovat zabroušením hrany z vnitřní strany.
Ahoj, kolego, nemaj mi za zlé - mám iba jedno malé odporúčanie - tie výstrelné otvory/kanály určite nemajú byť červené (hodne to "ťahá oči"), čo iste nebude problém opraviť. V každom prípade Tvoj model je inšpiráciou aj pre mňa, nakoľko sa chystám postaviť Hurricany z nedávnej limitky/Dual Combo od Eduada. Prajem Ti veľa radosti z podobne vydarených modelov.
Pánové díky moc všem za komentáře, pochvaly i věcné připomínky!
To Atlis: díky za upozornění, su jitrnica . Napravím.
To Marian Čašník: opravdu to nevypadá moc reálně. Asi by to chtělo buď odvrtat ( varianta s prostřelenýma záslepkama) nebo udělat míň výrazné zahloubení ( varianta s novýma záslepkama)
Hurouš jako živý, kolik už jsem viděl schémat a vysvětlení, který je správný, až mě přešla chuť. Až po shlédnutí těchto fotek jsem ji zase dostal. A nejspíš je nás takových více. Moc hezký kit, který mnohým spravil náladu. Děkuji za všechny.