Ahojte,
mam hotovo dalsi stavbu z krabice. Jak uz u mne byva zvykem, cely model je malovan stetcem.
Kdo ma zajem, video ze stavby najde pod tymto linkem.
https://www.youtube.com/watch?v=thIIFIPwqP4
TomCZ píše:Líbí se mi, tohle bych štětcem nedokázal.
pepsini píše:na štětec fakt neuvěřitelné![]()
Robert Blaschke píše:Pozrel som si celé video - vďaka za spústu nových (pre mňa) "vizuálnych informácií" a impulzov.
Ale z toho, čo som videl, sa ku štetcu vracať naozaj nebudem. Nepríde mi to v sumáre o nič jednoduchšie, než pištolou.
Ale skvelá práca.
peteru píše:Respekt, takhle to nabarvit stetcem, jeste k tomu akrylama. Vzpomnel jsem si, jak jsem stetcem patlal svoje prvni modely. Tehdy to jeste byly emailove Revellky a Humbrolky. Nejhorsi byly matne barvy. Druha vrstva uz musela byt hodne redena, protoze na matnem povrchu to hrozne rychle schlo. A samozrejme bila barva, ta chtela x vrstev, nez to poradne kryla.
Ocenuji video ze stavby, zejmena zes ukazal v detailu, co vsechno bylo potreba opravit. U vetsiny staveb to vypada, ze autor slepi, vytmeli na prvni dobrou a muze se jit na barvy. Coz sa mne nedari a jsem rad, ze je videť, kolik veci je potreba opakovane resit.
Jeste drobna rada na zaver, na videu u detailnim zaberu na barveni predni podvozkove sachty je videt, ze mas dost hruby povrch na spodni casti trupu, a to jiz bylo po barve. Mam pocit, ze tohle ti udelal ten surf ve spreji. Je dobre po nastriku surfu povrch jemne srovnat temi sanding sponges od Tamiye. Vzit 1500 nebo 2000 a jemne pod vodou prejet cely povrch. Tyhle surfy jdou vylestit az do lesku, coz v tvem pripade neni potreba, ale dostanes hladounky povrch, ktery je radost barvit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků