Pri dokončovaní som stále dúfal, aby som nič neolámal, aby som nemusel po sebe niečo opravovať, a podarilo sa.
Som veľmi rád.

Model sa staval dobre, nebyť pokrútenej polovice trupu čo mi aj urobilo najviac starostí.
Vyrovnávanie tenkých rezinových dielov v horúcej vode nebolo také ľahké ako sa na prvý pohľad zdalo. Samotný materiál bol vcelku mäkší.
Kabína sedela tiež relatívne dobre, až na chrbtovú časť, kde bola väčšia a trebalo to nejako vyrovnať.
Oproti materiálu trupu bola kabína tvrdá ako ozajstné sklo, a má nejaké chyby z odlievania. Škoda.
Niečo veľmi málo sa mi horko-ťažko podarilo rozleštiť. No a bohužiaľ jeden škrabanec na ľavej strane som vyrobil ja.
Podvozok opäť iný materiál, opäť veľmi tvrdý, čo je dobre. Veľmi som sa bál geometrie podvozku, ale nakoniec to išlo vcelku ľahko a rýchlo.
Najviac z celého ma bavil rotor. Neskutočne detailný s mini dielmi, ktoré som mal problém zobrať do pinzety. Ale je to pecka ako je spracovaný.
Je to krabička, z vlastných dorábok sú budíky v palubnej doske a nad ňou, sedáky, skrinka rádia, reflektor, stĺpiky antén na vrchu presklenej časti, stúpačky, mriežka na ľavý bok trupu.
Kanibalizoval som pitotku a antény rádiovýškomerov.
V rámovaní kabíny je zapustená zelená farba.
Áno, niekde to stále na fotke vyzerá divne, niekde je (ako som spomenul predtým) to rámovanie od výroby krivé resp. s pretiahnutými linkami, no niekde by som fakt povedal že svoje urobí aj digitál...
Komu sa ešte stále zdá, že rámovanie nie je celkom v poriadku, tak ak je zaočkovaný, môže sa prísť pozrieť osobne.

Ktovie kedy bude príležitosť na nejakú modelársku udalosť...
Farby AKAN a Alclad, lak Microscale.
Stavba je tu.
Naposledy upravil romanmig dne 09 zář 2021, 21:44, celkově upraveno 1
Predám: Knihy, publikácie - AmmoMiG, 4+, Mustang , Doplnky Tankograd 1/72
Rozostavané: MiG-9, F4U-1D
Dokončené: Jak-100, A6M2 1/48
Rozostavané: MiG-9, F4U-1D
Dokončené: Jak-100, A6M2 1/48