Dal bych ti aspoň kytičku k úspěšnými dokončení. Hlavně zajímavý zbarvení na pro mě skaredym ledadle. Ale to je můj osobní problém Mrkni ale ještě na překrytí kabiny. Zda se mi, že ti odstávka sklo
Krásné Jéčko! mě se líbí. Možná škoda toho čelního štítku (spíš vada výrobce) nebo těch kulometů. Ale když to člověk staví hlavně sobě pro radost, komu to může vadit? Navíc, sám mám modely, kde bych si měl zamést před svým prahem, než abych se ošklíval nad jinými.
Ivane, není to špatný, těším se i na to eNko. Ještě bych dodal k vytýkaným věcem chybějící svod antény do střední části trupu a vypadá to, že jsi zapomněl nastříkat před přilepením vrtulí ty větrníky. A přechody kamuflážních polí by tomu určitě v té čtvrtce slušely mírně difúzní, jako to máš u fleků na trupu.
Kluci díky za připomínky, pancéřové sklo nesedělo a kdybych ho dole odbrousil, aby to sedělo bylo by to moc nízko. Co se týká větrníků tak jsou nastříkané i kulomety jsou v barvě. přikládám detailní fotky.
Ivane parádní. Ty antény od Ondry jsou boží a hodně model oživí. Obdivuju tvoji rychlost stavby.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard