Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
1) Hezký Lightning. 2) Nesouhlasím s markingem. Nerozumím červenému nápisu Beautiful Lass a stroj měl velitelské pruhy před ocasem. Správně to má ve svých obtiscích Eduard.
Franta Šrédl píše:2) Nesouhlasím s markingem. Nerozumím červenému nápisu Beautiful Lass a stroj měl velitelské pruhy před ocasem. Správně to má ve svých obtiscích Eduard.
ja som si vybral "túto pravdu" a tým pádom ma výklad eduardu nezaujímal a dík páni
maťo do klapiek sa mi nechcelo a dobre som urobil , osadit totižto zbrane je celkom slušný zážitok + v kombinácii s rezinovým interierom ...
Lubo veľká paráda!!! Zrovna na osadenie zbraní som sa chcel pýtať, interiér tam isto nebudem dávať ressinový. Aj tak je problém tam dostať tú zbraňovú šachtu? Dík
Velmi pěkné, jen pro příště tu hrazdu pro sedačku bych prosil jinak
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Pecka !! Mám ho v kitníku (dárek na padesátku, dík Ondro ) a zrovna v neděli jsem uvažoval čím vším ho vytunit a házel jsem to do košíku u edů. Zbraně jasná volba. No když jsem skončil mám toho v košíku za skoro 1700 . Souhlas s Martinem že klapky by tomu slušely. Každopádně parádní stavba, kdybych se tomu přiblížil, budu si pískat .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.