Konverzia od MDC chabej kvality + exceletný A6M2 od Tamiya-e..Z konverzného setu boli použité plaváky s ich pilónmi,vrtuľový kužel,kolesá prepravného vozíka,smerovka je scratch pôvodného dielu,šachty podvozku zaslepené pôvodnými krytmi kolies,zatmelené,preryté a onitované,prepravný vozík takisto scratch,rebrík je vlastný 3D model + 3D tlač,v kokpite je zopár plechov od Eduardu ktoré obsahuje aj motor.Farby - Tamiya acrilic,opotrebenie Promodeller wash,akvarelové ceruzky,označenie striekané cez vlastné masky,popisky zo stavebnice...Stavba náročnejšia...
Tak musím napsat ,že se mi líbí Tvé znázornění opotřebení provozem.Velmi uvěřitelný povrch.Zároveň ,je tam ale- námořní mašiny byli stříkané základní,suříkovou barvou,takže letadla byla obouchana nejdříve na ten suřík(červenohnědá barva)a pak teprve na kov .Na tom povrchu ,by měla být lehce znázorněna.Rozhodně to není jako mašiny z konce valky.Tyto mašiny měli kvalitní barvy,takže nebyli obouchané,jako letadla z konce války,kde barvy již nebyli kvalitni .Mohlo to být obouchané tam ,kde pilot nastupoval,trochu tam ,kde šel pás přes kokpit ven atd.Prostor na plováku,kde se doplňovalo palivo atak. A tý červený čáry na centrálním plováku ,jsou tam schválně ,pro přepravu na vozíku.Je to těžiště letadla ,aby na tom vozíku ,letadlo odvezli do hangáru.To jen jako doplňující info.
Ďakujem za reakcie... To YETTY: Tá základovka,musím sa priznať,mi akosi ušla,ďakujem za postreh...Červené pásy na centrálnom plaváku vyznačujú jeho polohu na prepravnom vozíku,presne ako píšeš,v mojom prípade je vozík trochu kratší ako by mal byť,pokiaľ by som plavák umiestnil do správnej polohy,model by už bol mimo ťažiska a ...