Je to raketový letoun ,kdy jeho první motorový let byl r.1942 , zásoba paliva stačila na 2 minuty plného tahu ,pak jako kluzák zpět dolů. Při sedmém letu prototypu r.1943 se zabil zkušební pilot Bachčivandži Grigorij Jakovlevič, dle některých pramenů při osudném letu překonal rychlost 990 km/h, což by byl v té době, světový rekord .U sedmého vyrobeného prototypu, byly na konce křídel namontovány dvojice náporových motorů, se kterými dosáhl pozoruhodné stoupavosti 83 m/s. (Německý Komet dosahoval hodnoty 60 m/s).Prototypy mohli mít podvozek bud s kolečky, nebo lyžemi. Stavebnici Ruského Kometu jsem koupil na netu , měla být od Maquette ,ale domu dorazila krabka s nápisem MSD, návod už byl Maquette/ asi je to jedno../. Obsah ničím nepřekvapil ,obtisky pouze dvě hvězdy ,nějak obstřihnuté ..,v návodu pokyn ,kanony a vzpěry vytáhnout z rámečku nad plamenem a pokud chce někdo dělat verzi s kolečky ,tak si podle mě, musí do trupu nějak vydlabat díru ,prostě model je velice jednoduchý a můžete si ho postavit klidně za hodinku ,ale pokud si chcete s tímhle hrát trosku déle ,jako třeba já , je na každém z nás . Co mě ale překvapilo ,byla velikost modelu ,po otevřeni jsem se musel přesvědčit na obalu jestli je to vážně meřítko 1/72 ,myslím že i kovaný lepič meřítka 1/144 by neměl problém tohle lepit.
Skvělý výsledek! I já ho mám doma, beztak totéž, ať už je na sovětsky vypadající zašedlé krabičce cokoliv. A prodal mi ho v roce 2008 Pavel Šenk. Asi měl dva.
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)
Veľmi zaujímavé. Veľmi sa mi páči takáto komplexná prezentácia modelu. Aj ja už mám v pláne nejaké takéto mini dio s leteckou tematikou, tak snáď sa už do toho odhodlám.