Curtiss Hawk 81 Tommyho Haywooda od letky "Pekelných Andělů" je asi nejzajímavější mašina která létala u AVG. Když jsem nedávno viděl nový dokument a zahlédl, že měl T.Haywood vymalovanou hlavu buldoka i na pravé straně pod kabinou, bylo rozhodnuto. Zanechal jsem stavby jiných dvou P-40 a rozjel si tuhle Airfixáckou stavebnici. Ta je vcelku nezáludná. Syn Kuba ji postavil bez jediného problému v době, kdy mu bylo šest let. No, já asi nejsem tak kvalitní modelář jako on a tak jsem se s tou stavebnicí pral a stejně jsem tu stavbu nedodělal tak, jak bych si představoval. Nejvíc mě popuzuje naddimenzovaný překryt kabiny. Neměl jsem, ale už dostatek sil na dotváření alternativních překrytů a tak je tam původní. Barvy různé (Gunze, Agama, Tamiya) a z doplňků jsem použil plechy MARABU a kola Aires. Hodně zdaru. P-40 FOREVER
Taky jsem si tuhle (teda P-40B) stavebnici pořídil. Uvidím, co s kabinkou... Když jsem viděl dokument o amerických dobrovolnících v Číně, rozhodl jsem se, že si tohle letadlo musím postavit. Ale za mně tam musí být postavička anděla Máš to moc povedené.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard