Další ze ságy rodiny Curtiss P-40. Tentokrát se přiznám, že jsem moc nevěděl, jak s patinou na tmavou zelenou. Snad mi odpustíte opět černé pozadí, protože bílou čtvrtku teď nemám po ruce. Časem snad přefotím. Jelikož je to ale letos hotový třetí model a mám z něj radost, chtěl jsem se pochlubit. Z doplňků jen sedačka CMK. Barvy opět Gunze H, Tamiya a Vallejo.
Dobrý Vojto, sleduji tuhle tvou partičku a možná bych přidal něco málo odřenin na podkladovou zelenou také na bílý chvost...ale to je věc názoru. Jinak mě se nejvíc líbil první, lebkoun. Tady mě přijde, že už tě malinko dochází síly, i sám píšeš že jsi nevěděl co vymyslet a model už nemá takový vzhled jako první. Nemyslím si že by to bylo zbarvením, i s touto kamo se dá kouzlit. Drž se , fandím tě.
Díky za komentář Martine. Máš tak trochu pravdu. Původně bylo v plánu odřít taky zadní bílé plochy, ale už se mi do toho moc nechtělo. Možná mi síly už malinko docházejí, ještě dodělám jeden v NMF a vrhnu se konečně taky na jiné letadlo Mám je rozestavěné děsně dlouho a už je chci dát ze stolu Pro zajímavost, našel jsem fotku, kde jsou tři letadla a každé úplně jiné opotřebení. Jedno bílé plochy jak nově natřené, další totálně orvané.
Zbytočná práca Vojto. Tento pumu nenosil. Bola to cvičná mašina a dosť pravdepodobne dostal tento kabát po nehode, pri ktorej sa vo vzduchu zrazil z iným Kittyhawkom. Jeho "zostrel", má pod kabínov. Foliege Green / Sky Grey type S dostávali mašiny na domovských základniach na Novom Zélande.
Naposledy upravil Bari Ball dne 20 dub 2020, 14:50, celkově upraveno 1