Zdravím všechny, pár fotek jako důkaz, že se neflákám. S výsledkem jsem spíš smířen, než spokojen a moje focení tomu fakt nepřidává. Jsou tam chyby, některé jsem si vyrobil sám, některé byly v základní výbavě stavebnice. Výlisky vypadají moc pěkně, dobře se to staví, jen je potřeba dodržet dvě věci. Jednak mít výlisky bez přesazené dělicí roviny (já tu kliku neměl) a neporovnávat s předlohou. Pak byste zjistili, že trup má špatný průřez v místě náběžky křídla, špatný tvar chodníků, malou hloubku křidélek na spodní ploše křídla atd., atd... Schémata zbarvení mají dost podstatné chyby, obtisky jsou spíš polotovar, navíc nepřesné. Tady mi částečně pomohly masky, za které děkuju Nožovi a Petrovi M. Když to shrnu, moc hezká stavebnice, jako Basa to vypadá, ale jsou tam podstatné a přitom zbytečné chyby. Podkladů je dost a na skutečnou předlohu se dá zajít podívat třeba do Kbel. Měla to být chuťovka, místo toho mám v hubě jak v krematoriu Měl jsem v plánu napsat něco ke stavbě, ale na poslední chvíli jsem zjistil, že se mi nechce Tak aspoň přidám i pár fotek ze stavby.
Ty máš v puse jak v polepšovně a já jsem se p..r.l. Chyby z fotek nevidno... Máš to krásný a tvůj um mástrovat je legendární. Moc jsem se pobavil. Takové modelařiny už se moc nevidí. Samá Tamigawa, Eduard(Což ale chápu. Prostě si chtějí modeláři pohladit dušičku).
Ďalší skvelý model. Vysoká škola, darmo. Iba jedna drobná a nepodstatná pripomienka - chcelo by to väčšie fotky a aj fotky detailov. Bolo by nad čím slintať. Ešte raz gratulujem k skvelému výsledku.
Za malé fotky se omlouvám, chtěl jsem jich do jednoho příspěvku nasypat co nejvíc. Tak aspoň dvě krapet větší, origo velikost sem nedokážu protlačit. Když na to koukám, některý fotky by měly radši zůstat menší
Aeromodelar: Díky, barvy jsou Gunze C, modrá 323, krémovou jsem míchnul. Jak jsem lama na focení, tak to vypadá na fotkách trochu tmavší a dozelena. Ale v reálu jsem s krémem spokojen, normálně bych si líznul
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Myslím že i obyčejný lepič jako já,pozná ,že je to luxusní prácička a když se k tomu přidají i fotky ze stavby ...tak za mně veliký hlubokosklon blahorodí