Moje prvotina na Modelfóru. Model perfektní, doplněn jen o pásy od Eduardu, figurky CMK (škoda, že jsem je sehnal až po dostavění letadla, jinak bych dal i pilota do kabiny), nářadí Brengun a podložka. Barveno štětcem - syntetické barvy Humbrol 84/29/157 + akrylové laky Vallejo (spray) + akrylový wash Vallejo (pale gray na spodní plochy a dark grey na horní). Foceno jen mobilem, lépe to zatím neumím. Snad se bude aspoň trochu líbit.
Naposledy upravil pazz dne 29 říj 2019, 22:30, celkově upraveno 1
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Štětcem natírám rád a poměrně zarytě se bráním stříkání, protože stavím po troškách po večerech v obýváku. Zkoušel jsem natírat i laky, to ale fakt štětcem slušně nejde, takže je stříkám sprayema Vallejo (většinou jednou za čas, když není rodinka doma a všechno zakryju ). Pravda je, že ten nátěr nemusí být úplně dokonalej, protože ty laky to potom nějak zacelí a tahy štětcem přestanou být vidět.