Tenhle drobeček je poslední přírůstek do mojí vitrínky.
Na první pohled do krabičky vypadá stavebnice krásně. Bohužel do momentu než do ní člověk řízne. Prakticky žádné dva díly mi neseděly dohromady, všechny byly tak nějak nakynuté do plusu. Výsledek tohoto byl takový, že všechno se muselo zaškrabávat, dobrušovat a pasovat na sucho. Naštěstí stačilo takřka vždy materiál ubírat a nemusel se moc přidávat. Např. kabina byla o cca 1mm delší, takže čelní štítek zasahoval až přes kryty motoru. Kola se nevešly do bačkor a tak dále a tak dále. Takže jako jo... když si s tím člověk pohraje, tak to vypadá moc pěkně, ale podruhé bych ten model opravdu stavět nechtěl. Dále jak jsem zjistil nesmíte věřit návodu... nevím podle čeho autoři kreslili kamufláž. JE fajn, že výrobce dává do stavebnice masky, bylo by fajn, kdyby nebyly patrně k jinému modelu. Na čelní štítek mi neseděla ani jedna z dodaných masek... a to jako vůbec. Prostě je velká škoda, že ten model má takový kýbl naprosto zbytečných kopanců. Doufám, že jejich Lysander bude lepší než tohle.
Otevřený motor je důsledek mého pokusu zjistit kolik práce zhruba dá 3D design takového motoru, a také abych zjistil jaké jsou technologické limity mojí tiskárny. Kdyby někdo po té motorové sadě toužil nechť mi pošle SZ. Nemám odpovídající fotovybavení abych ho nafotil nějak pořádně, ale v reálu to je velmi roztomilý drobeček.