Dobrý, čistě postavený, ale já si rejpnu. Máš dost silný lanko na anténu, ulomenou pitotku, deklíky zepředu na podvozkových nohách máš taky nízko, měly by být až pod křídlem.
Taky je vidět že máš slabou vrstvu bílý na vrtulovým kuželu a krupici na barvě. Možná by neškodil trochu ušpinit, je takovej moc novej na to co má sestřelů.
Tak tý pitotky jsem si všimnul až později, ušpiněný je, ale jen trochu, podle fotky už moc špinavý nebyl a ta krupička s tím si fakt nevím rady to mi udělala pistole, když jsem stříkal lak. tak doufám, že mi někdo poradí
tak to máš recht, jsou trošku větší, ale hlavně jsem chtěl zkusit práci s jejich dekály, jsou tvrdý jak prkno, ale vyzrál jsem na ně (teda tak na 90%), chce to lesklý lak pod ně a po aplikaci jsem je matlal Mr. Mark Softer několikrát po sobě, ale třeba ho nechat zaschnou, protože jinak se otírá barva obtisku, tolik tedy zkušenost s "Akademáckejma" dekálama
Jo, dekály vidím výborně, skoro se mi nechce věřit, že jsou od Academy. Jinak Michale Tamka to je jiná liga. Stavěl jsem obě jak Aca tak Tamku. Obojí se dá, ale detaily jsou nebe a dudy.