Ahoj, stavěl jsem starší stavebnici od Tamiye. Pořídil jsem si ještě i leptané díly do interiéru, které jsem sehnal ještě v zahraničí. Model jsem nýtoval (můj první pokus o nýtování). Bohužel jsem zvolil špatné barvy na některých místech a tak vím, co při příští stavbě vyladit. Také je na některých místech problém s obtisky, čehož jsem si také vědom a příště se na to zaměřím. Figurku tak i bedny jsem barvil poprvé a celkově jde o mé druhé postavené letadlo. Podložku jsem stavěl potřetí. Koho by zajímala svatba letadla tak je k dispozici článek zde a i kolem podložky jsem se rozepsal zde. Rám podložky, štítek a poklop je vyřezán na laseru. Kolegové už si všimli, že chybí kompletně stopy od kol nebo od lidí v půdě, to jsem úplně zapomněl
Zkušené oko ale určitě odhalí další nedostatky a tak budu rád za každý komentář poukazující na konkrétní chyby mého modelu, moc díky!
Mé zkušené oko odhalilo příliš hluboké nýty. Příště určitě tak netlač. Každý plast je trochu jiný, je dobré si to vždycky vyzkoušet třeba zavnitř křídla. Po nýtování pak přejet model gláspapírem pod vodou, ať se strhnou hrany nýtů a nejsou tak výrazné.
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.