Přebalený model Academy v krabici MPM s jejich obtisky. Snažil jsem se upravit chybný tvar motorů a doplnil lepty Eduard do kokpitu, kulomety QB. Stavba celkem v pohodě, většinu problémů jsem si způsobil sám neopatrnou manipulací - odtržené díly, zničené obtisky. Chtěl bych poděkovat MPM za zaslání nových. O všech chybách víceméně vím. Zde pár fotek....od JIrky Votápka, díky.
Díky....no smůlu jsem si při stavbě snad vybral na 10 let dopředu. Radku nezapomněl....já je tam zapomněl nalepit. Mám je udělaný ze stříbrný folie, ale nejsou na modelu.
Otázka k QB ? Čo všetko od nich si použil, a hlavne ako to pasovalo ?? V nejakých starších stavbách tu na MF, sa modelári sťažovali, že napríklad tie motory veľmi nepasovali, tak keď čítam, že si s tým bojoval, čo treba v prípade rozhodnutia použiť tie doplnky očakávať
Ze setů na P 38 tam neni nic, hlavně jsou univerzální, jen zkrácené na rozměr. Oni ty sety upravovali a nakonec dělají ten motor i celý. Já to jen zbrousil a obnovil rytí.
Paráda . Další tleskač za výběr netradiční verze , neboť působení Lightningů v roli doprovodných stíhačů u 8.AF nebylo nikterak moc dlouhé ani úspěšné. Je docela zajímavé, že naopak u 15.AF a zejména v Pacifiku působily úspěšně až do konce války. A ty kulomety od QB jsou moc pěkný detail.
Díky všem...po těch peripetiích s opravami modelu, jsem rád, že to dopadlo takhle a jestli se vám líbí, tak to mě těší. Už byl několikrát nad košem, ale vše mou vinou. Marceli tenhle měl také smůlu...