M.R.M.L.A.
Martinova Rekonstrukční Manufaktura Létavých Aparatur
Martinova Rekonstrukční Manufaktura Létavých Aparatur
MRMLA píše:Modely musím jedině pochválit, vynikající![]()
(i když nejsem nakloněn stojánkům a tenhle se mi zdá až předimenzovaný, je to ale jen moje soukromá fóbie...
)
MRMLA píše:moc se mi ale líbí Ital![]()
![]()
, smím znát měřítko? Fleky byly stříknuty od ruky nebo za pomoci nějakého netajného fígle prosím? Děkuji mnohokrát za případnou odpověď.
Jakub Vilingr píše:Já vím, hodně lidí mne za čistotu kritizuje, ale co jsem si tak u sebe všiml, tak mi dá mnohem více práce postavit model právě takhle, než to zasvinit. Hlavní ale je, že to beru jako relax od práce a křiku dětí a o to jde. Je to pro mne v první řadě velikej relax.
Kuča píše:Ahoj Kubo.
Prosimtě, copak je to za podklad pod Macchi C.200?Vypadá to jako koženka a zaujalo mě to.Příjde mi to trochu lepší nežli bílá čtvrtka-(větší kontrast stínů).
Jakub Vilingr píše:Kuča píše:Ahoj Kubo.
Prosimtě, copak je to za podklad pod Macchi C.200?Vypadá to jako koženka a zaujalo mě to.Příjde mi to trochu lepší nežli bílá čtvrtka-(větší kontrast stínů).
Prosimtě já nevim. Dostal jsem to kdysi od nebožky ženy, dělala v nějakej firmě, co dělala tapecírungy do autobusů a náklaďáků, nebo co to bylo. Mám to jako podklad pod fotostan.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků