No moje info o emailech WEM a Xtracolor je asi 4 roky stará... ještě když jsem si psal se Snyderem z WEM - za tu dobu se to mohlo změnit. Takže bych to bral z jistou rezervou.
Ten messer je . A protože jsem netrpělivý, čož není moc dobrá vlastnost pro modeláře, tak si dovolím dotaz na ty syntetiky. Je tato barva kvalitou povrchu srovnatelná s akryláty?
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Další dokončená kačenka: Messerschmitt Bf 109 E-1, "Rot 1", Hptm. Hannes Trautloft, 2./JG 77, Juliusburg, Německo, září 1939, Eduard 1/48
Druhá dneska dokončená mašina: Messerschmitt Bf 109 E-1, '6•119', pilot Hptm. Siebelt Reents, Staffelkapitän 1. J/88, Legion Condor, León, Španělsko, jaro 1939 (obtisky jsou z publikace Kagero Mini Topcolors 30 - Luftwaffe's Baptism of Fire Part I)
Ten španěl rozhodně není kačena, ale proti gustu proč ne. Zbylý dva modely (Bf 109 E od Trautlofta a Fw 189 A-2) jsou zakázkový. Ten španěl je pro mojí vitrínku. Tenhle styl mi vyhovuje. Čistá stavba. Nemám rád plesnivice a solný metody a todle. Prostě každej máme svůj styl. Nic víc, nic míň
oba pekne Kubo .. akurat na spanielovi som si vsimol ze ti ostali na motore tie dva cupliky na prilepenie olejovej nadrze (ktora tam nie je) .. som mudry lebo na to upozornovali v teme Komisara
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi