Model som videl "naživo" na súťaži v Lipt.Hrádku a poviem vám,Mig a jeho umelecké postupy boli v nedohľadne, keď pán Palenčár mal túto šupu!!!!Jakubku,mám ťa za skvelého modelára a preto prosím ťa nesúď model podľa fotiek.Tie v tomto prípade modelu ublížili-véélmi ublížili!!!!Fotky nejdu ani mne a preto sem nič nedávam,aby som neskončil za vola.Poklonu modelu,aj maestrovi som zložil osobne,ale rád to urobím ešte raz virtuálne.
Celkom nahodou som narazil na tuto stavbu. Myslim, ze aj po rokoch je to stale sleha. Velmi sa mi paci stara skola, bez pre a post-shadingu a hladanii neexistujucich detailov. Sposob akym pan Palencar stavia bol pre mna vzdy velkou inspiraciou. Takze TTT TO THE TOP!
MiG-23 vznikla jako reakce na americký F-4 Phantom II F-15 vznikla jako reakce na MiG-25, F-16 jako reakce na MiG-21 MiG-29 vznikl jako reakce na F-16 a Su-27 jako reakce na F-15 F-22A vznikl jako reakce na Su-27 a MiG-29 T-50 vznikl jako reakce na F-22 a F-35
Nápodobně jsem včera nad tímto modelem slintal na MODELLBRNU a s respektem až trochu nevěřícně okukoval ze všech možných úhlů s pocitem, že přede mnou stojí skutečný éro zmenšený do čtvrtky. Pro mne velká pecka a jeden z top modelů na výstavě.