...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Nádherná práce a navíc velmi netradiční verze i kamufláž. Občas jsem koukal i do stavby, která byla pojatá přesně v Tvém stylu - velmi detailně a precizně. Jak už napsal kolega Hans Dlouhán, tohle máš opravu zmáknutý. Za mne tedy hluboká poklona a gratulace k výsledku
Děkuji i zbytku mého fanklubu Přihazuji dnes takovou odpočinkovou "rychlovku". Je to mimo můj záběr a tak trochu podvod jak si splnit dva kousky za rok. Pár poznámek ke stavbě zde posting.php?mode=reply&f=57&t=142508 Pár fotek z betonu, trávy a oblohy
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Díky pánové, potěší to ale fotky jsou milosrdné. Solidní povrch bych si představoval hladší. To se mi pořád nedaří. Lak používám akryl od Tamky s origo ředidlem ale ten kulolesk furt nikde. No a problémy se žlutou a vířením barvy jsem popisoval
No tohle sice není "můj šálek kávy", ale za člena fanklubu takto Pokud jde o ten "kulolesk", tak doporučuji vyzkoušet lak GX100 od Gunze. Přešel jsem na něj právě z laků od Tamky a naprostá spokojenost.