2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
Martin Černý 'Černoch' píše:Opravdu, chomout mě asi nezkrotí a neutahá (zatím).![]()
Martin Jursa píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Opravdu, chomout mě asi nezkrotí a neutahá (zatím).![]()
tak toto som uz pocul aj od silnejsich chlapov a..........
Majkl píše:pane Černý, já lepím cca 25 let, od svých 5 let a vždycky jsem se cítil být modelářem, ale hlavně mě to bavilo. Vy tady teďka tvrdíte, že když mě to "jenom" baví (ať už se mi model povede nebo ne a podobá se vzoru nebo ne) tak nejsem modelář, ale pouhý lepič, který przní český "modelářský národ"...přece nemusím mít 25GB fotek, nýtovacích výkresů, pérovek, nemusím všechno onýtovat, kompeltně přerýt a udělat celý nový kokpit z výstražných destiček abych se mohl nazvat modelářem...nebo jak to je? vy ste modelář protože onýtujete povrch, napustíte ho washem, a já nevím co ještě a já ne? protože "jenom lepím"?
Filip T. píše:Já bych hlavně nerad, aby se kvůli mě nebo kousku plastu hádali zbytečně lidi. Vždyt je to zbytečný a o tom přeci není tenhle koníček, kterej nás všechny spojuje v jednu velkou skupinu spokojených lidí.(většinou)
Filip T. píše:Nevím proč by to mělo být odfláknutý? Já jsem to dělal pečlivě a nic jsem neodfláknul. To že někdo něco dělá měsíc ještě neznamená, že je pečlivej. Nevím kdo vymyslel nějaký třídy kvality, já myslím, že to ani neexistuje. Model se bud líbí nebo nelíbí, to je vše.
ujík píše:Až řeknu krleš, tak se to tady začne mazat.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků