Avia C-110, vzniklá přestavbou Me Bf 109G-6. Z G-6 vychází i tahle stavebnice. I když se honosí označením HQT, při porovnání s původní G-6, která nemá HGT, jsem žádné rozdíly, natož vylepšení nenašl. Což ani tak nevadí, G-6 je z těch lepších od AZ. Narozdíl od Avie CS-199 od KP nemá nové díly hnusně rozplizlé, ale jsou ve stejné kvalitě, jako zbytek stavebnice. Horší je kabinka. Zadní prosklení kabinky nesedí úplně ideálně a rámování je moc tlusté. Všiml jsem si toho, až byl model stříknutý barvou, jinak bych se zkusil rámování ztenčit. Docela to kazí vzezření. Vybral jsem si stříbrné zbarvení, i když je dost možné, že byl stroj šedozelený, ale já ho chtěl takto. Použil jsem hliníkovou Alclad II ALC101. Bohužel pod barvou vyleze každá chyba, což je pro mě, patlala, docela kámen úrazu.
Přílohy
Naposledy upravil Bobanski dne 06 pro 2020, 18:06, celkově upraveno 1
Patlalství je velmi záhadná a neurčitá fyzikální veličina. A je přítomná vždy a za všech okolností bez ohledu na míru šikovnosti, talentu i zkušeností. A projeví se zásadně až na dokončeném modelu a bývá umocněna fotografií ve vysokém rozlišení. U té fotografie až po zveřejnění, jak taky jinak. Všichni jsme patlalové. Někdo více někdo méně, ale bez výjimky. Něco se vždycky najde! A tak je spravne a tak to ma byt! Buďme hrdí na své patlalství. Provozujeme ho v činnosti, kde nemůžeme nikomu ublížit, kromě sebe samých ...
Souhlasím s hodnocením kanárkového fokouše, líbí! Jen se mi nějak nezdá postoj letadla (snímek DSCN4216.jpg), chtělo by to trochu "podkopnout" podvozek dopředu asi tak o 3mm, na fokouše stojí moc v pozoru. Ale třeba se mi to jenom zdá? Dědek Franta
Neříkej že to nejde postavit, najde se někdo kdo to neví a postaví to!
U toho Fokouše souhlas s problematickým podvozkem. Nejlíp to uvidíš na deklech, zadek spodní hrany by měl jít vodorovně (s terénem). CS-110 moc pěkná, i když já se spíš přikláním k té šedozelené, ale respektuji jiný názor. Každopádně šel zvolit i jakýkoli jiný kus krom EV-8 a ten by byl hliníkový stoprocentně.
Stavebnici jsem koupil ještě předtím, než vyšel přebal od KP. Postavil jsem ho a stříknul zelenou už loni, ale pak se mi nechtělo nějak pokračovat. Což bylo i ku prospěchu věci, loni bych si se stříkáním (stínováním - ztmavení a zesvětlení povrchu) tak nevyhrál. Původně jsem chtěl udělat patinu pomocí washe/drybrushe, ale nevypadalo by to dobře a takto jsem s výsledkem spokojený. Foťák to utlumil, v reálu se mi líbí více, než na fotkách. Model má oproti předloze chyby - neopravoval jsem podovozkové nohy, nechal jsem kulatou anténu....prostě čistá krabička bez úprav. Stavělo se to docela pohodově, víceméně k sobě vše pasuje jak má, vyjma podvozkových nohou a kabinky, tam jsem musel brousit a tmelit. Použil jsem na ní a na boční okna kupované masky. Občas je něco trochu křivé, geometrie pokulhává... Obtisky jsou od APC Decals a dobře se s nimi pracovalo. Jsou dostatečně tenké, ale snesou hrubší zacházení a netrhají se. Použil jsem Adhesol/Tensol/Hypersol (ten dvakrát), mezitím jsem vždy projel párátkem žebroví vlnitého lpechu, takže se k povrchu docela chytly. Za co bych si nafackoval je, že jsem obtisky neobstřihl úplně kolem písmen, v písmenech O a B jsem nechal středy, menší obtisky na bocích jsem vystřihl jen nahrubo a to se mi vymstilo. Jak je vidět, lak na obtiscích stříbří, což vylezlo až po zalakování.
Fotky nevyšly, jak bych chtěl, model se skoro nevešel do fotostanu.
Můj druhý čtvrtkový postavený model. Původně jsem uvažoval o OK-BXA, ale nakonec vyhrál OK-BXD, který je zajímavější a jsou na něj fotky. Stavbu jsem začal loni v září, stavěl jsem ho ve volných chvlikách v kroužku celý rok. Stavbu jsem stihl dokončit letos v září těsně předtím, než koronavirus kroužek zavřel, barvení jsem dokončil doma. Obtisky jsem použil od Tally-ho! trochu jsem měl obavu z toho, že bílý nápis a červený jsou zvlášť, musí se nanášet na sebe, ale jsou v pohodě, tenké a po adhesolu a hypersolu k povrchu přilnuly uspokojivě. K obtiskům mám ale dvě výhrady - v aršíku chybělo označení TE556, které jsem poskládal z jiných obtisků (díky Hugo!) a ke kulatému čs. znaku na ocase, který je příliš velký. Použil jsem znak od Eduardu, který je v pořádku. Vyhrál jsem si se stínováním, které zase po zalakování vzalo z větší části za své, ale něco tam zůstalo. Kontrast mezi starým světlým nátěrem a novým tmavším měl být původně větší. Podle návodu neměl být stroj vyzbrojen, podle fotky tam ale kulomety byly. Přiklonil jsem se nakonec k názoru, že VOP nemají být červené, i když by se mi líbily více.
Třetí čtvrtka bude opět esenbácka Avia, až vydá Eduard S-99. Mám na ně prostě slabost