To věděj pane Kubrt - je to takovej "třikrát prodanej Balabán" - taky takovej voříšek kterej je tak vošklivej až je hezkej - jak říkáme my němčináři-ein Erdnussflugzeug.
Jakub Vilingr píše:RF-U píše:Já osobně kořistňáky zcela zavrhuju a držím se trochu estetiky
Moje řeč. Já sice rejpu, že postavím spita s táááááááááááááááááááááááááákhle velikejma křížema, ale to jsou jen řeči. Mě ty kořistní věci prostě neseděj... Ještě rozdejchám třeba ruský Airacobry a Kingcobry třeba, nebo to co šlo oficielní cestou, ale kořistní mašiny tohodle typu se mi fakt zadíraj...
Na druhou stranu proti gustu žádnej dišputát že Lone
Majkl píše:modely docela pěkný, ale ty kamo..fw s kokardama je jak ženská s pánským nádobíčkem..
rsuchan píše:Pekné modely. Bf-109 s kokardami by nebol?
Michal Konečný píše:Lone nechtel bys je vzit do sigu (pokud teda s nima nebudes soutezit)
Honza Petr píše:Já taky dodám toho červené L-OO, ať se neřekne.![]()
Lonestar píše:Honza Petr píše:Já taky dodám toho červené L-OO, ať se neřekne.![]()
to už máme s Dorou a Felixovým bílým amerikánem celkem 6 čtvrtkových fokoušů jen z Kopřivnice![]()
![]()
(a malého jugoislávského partyzána k tomu
)
to aby pořadatelé zajistili nějaké pojízdné ARO
alf píše:Lonestar píše:Honza Petr píše:Já taky dodám toho červené L-OO, ať se neřekne.![]()
to už máme s Dorou a Felixovým bílým amerikánem celkem 6 čtvrtkových fokoušů jen z Kopřivnice![]()
![]()
(a malého jugoislávského partyzána k tomu
)
to aby pořadatelé zajistili nějaké pojízdné ARO
Raději dejte před stůl nějaké zábrany (kdyby někdo hodil šavli, ať to neodnesou modely). Uvažuju že budu kontrovat Mosquitem, jenže asi to do Brna nestíhám
.
Michal Konečný píše:lone jinak ten felix o kterym si psal je kdo?at mu muzu taky napsat.dik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků