Zdeněk Fabík píše:Palo, co mu to tam dole na trupu "čučí", to je přistávací hák
mess píše:Libi se mi moc, drobne vyhrady k markingu jsem ti jiz psal v prubehu stavby. Kazdopadne myslim, ze ses nakonec asi dostal i na drsnackou castku vzhledem k tomu, kolik PUR je v tom modelu vestaveno, ne? Ale vysledek za to stoji, mas to fakt moc pekny.
M.
Pavol Vilinsky píše:mess píše:Libi se mi moc, drobne vyhrady k markingu jsem ti jiz psal v prubehu stavby. Kazdopadne myslim, ze ses nakonec asi dostal i na drsnackou castku vzhledem k tomu, kolik PUR je v tom modelu vestaveno, ne? Ale vysledek za to stoji, mas to fakt moc pekny.
M.
Čiastka na doplnky prevýšila niekoľkonásobne cenu kitu, ale na takýto rozpočet som si už dávno zvykol... na tomto kite som spotreboval 2 sady Eduard, 2 sady Aires, 1x Quickboost, 2 sady nálepiek Xtradecal. Na druhej strane, pri mojej ročnej produktivite (cca. 3-4 kity) ma to nijak vážne (zatiaľ) nelikviduje. Aj som celkom rád, že doplnky existujú a môžem sa sústrediť pri stavbe na iné veci. Ale napriek nákupu rôznych plechov a resinov atď, sa môj priemerný čas stavby modelu nijak nekráti, práve naopak.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků