Ano tu sedu ktora ohranicuje jednotlive panely som skoro uz vyschnutim stetcom osmrdlaval po lynkach a potom uz len jemne doladoval stetcom jenmne navlhcenym v riedidle po asi minute som to prelestil a tym som tu farbu uplne uhladil nebolo to nic hrozne vsetko to islo ako po masle
Ahoj vdaka za pochvalu podla mna je kocur od academky pekny model jednoduchy na stavbu a ani som vela nemusel tmeli jedinu absenciu vsak vidim a to asi kazdi kto pozna tento model je ze ma velmi vela vyhadzovacov a to ze interier nieje fakt kto vieco a dekaliky su strasne a prekryt kabiny je urceny iba na zatvorenie uz v stavebnici naprava je bud si zohnat prekryt s ineho modelu alebo aspon ten povodny diel źo stavebnice nejak stensit hlavne na dosadacej ploche s kde by mali byt zamky kabiny mne sa to podarilo pekne stensit aj priehladny diel som uz mal nalepeny na stansenom rame a pri lesteni mi pukol takze smola nastastie sa mi dostala prva pomoc takze ak ho chces mat zatvoreny a nahradis si nejake dekaliky tak je to pekny postacujuci model
kliknul jsem na tohle téma a nestačím se divit, ten opotřebovanej povrch vypadá výborně, námořní mašiny vždycky trpí a dobře znázornit povrch navy letadel a hlavně těch moderních je docela umění, ale tady se ti to povedlo