Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Vojta Starý píše:Díky všem! Moc si vašich komentářů vážím![]()
Dušan: S pancéřovým sklem máš pravdu, možná ho někdy doplním.. opěrku hlavy ale Nella nejspíš neměla podle těchto dvou fotek, nebo alespoň v nějakém čase.
Dusan77 píše:Vidím že pravdu máme obaja, na niektorých fotkách má a ďalších nemá pancierové sklo a opierku hlavy. Podľa fotiek to vyzerá že to tam montovali až dodatočne počas služby v Rumunsku.
palo14 píše:Pekne urobene, az tak ze sa musim opytat ako si robil tie skrabance? (farba, technika)
Vojta Starý píše:palo14 píše:Pekne urobene, az tak ze sa musim opytat ako si robil tie skrabance? (farba, technika)
Díky! Na přechodu křídlo-trup jsem nejprve po nástřiku černým surfacerem nastříkal stříbrnou gunze C8, poté jsem dal ve dvou silnějších vrstvách worn effect od Síra hobby, to když zavadlo, tak jsem nastříkal zelenou smíchanou z různých tamiyí no a potom jsem pinzetou s ostrou jehlou dělal škrábance po povrchu..výhoda té stříbrné gunze je, že drží na surfu, ale zelená akrylka s wornem moc nedrží na ní...jde to snadno... Ostatní oděrky (kabina, motorový dekl...) jsou pak malované barvami vallejo světle šedých odstínů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků