Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Aby sa nepovedalo, že som sa prihlásil a okrem pár foto progresu nič.... Tak hlásim, že prihlásený príspevok je HOTOVÝ! Ako som uviedol je to TAMIYA 1/72, jediné doplnky sú pásy od Eda a pár ručne dorábaných drobností (pozičky, mriežka chladiča oleja, "hadičky" ku brzdám kolies, pár drobností v kokpite a otváracia funkčná kabína). Predloha zrejme jediný Bf-109G-6 SVZ so znakmi SNP z čias keď ešte mal natiahnuté lanko antény (na neskorších fotkách už absentuje). Fotky modelu amatérske, ako aj tento môj krabičkový počin.
Přílohy
zatvorený prekryt (aby sa neprášilo :-) )
"Nikdy nie je dosť času urobiť niečo raz a poriadne, ale vždy je dosť času urobiť to dva a viac krát"!
Super kousek. Jen je trochu rušivá ta hnědá špína. Musim se taky hecnout a dodělat svůj závazek v této fabrice.
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Super výkon!! Možná by šlo někde přitlačit ale .... Takže