Musím se přidat k ostatním. Veliká paráda a to očouzení
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Jsem rád že se model líbí a děkuji za reakce . Co mě osobně vadí že se mi nepodařila udržet čistota prosklení. Před slepením trupu bylo vše čisté a po odmaskování se objevilo zevnitř plno drobků. Jardo jsem stará škola tak lanka tahám nad ohněm ze zbytků rámečků. Prostě klasika kterou jsem se naučil před 30 roky. Misak58 jasně že jsi přispěl a ne málo. K další B-17 bych se chtěl brzo vrátit tak se mě hned tak nezbavíš . Tak ještě jednou díky.
pekna praca, cele to vlakno je nadupane informaciami o B-17tke ...poctivo zapracovane do modelov
Subjektivny pocit - ta olivovka by si este zasluzila trosku viac sa pohrat s povrchom... rovnako aj nitove rady sa mi zda ze nie su napustene washom...
....Some are born to sweet delight, Some are born to endless night......
Tak ještě jednou díky všem za ohlasy. . Riko82 zaměřil jsem se na tvé postřehy a u olivovky mám pocit že to je maximum co jsem schopen vytvořit a co se týká nýtů mám je celkem mělké a použitý wash od HGW není to pravé ořechové. Tohle si musím příště víc ohlídat. Když jsem měl model venku přišel si ho prohlédnout jeden člen rodiny.