Ahoj Karle, koukám, že všichni vyvažují na foťáku bílou a ty zase černou.... Moc se mi líbí ztvárnění tvých modelů, detaily, preciznost zpracování a čistota....škoda, že si jej nevzal do Nymburka...na tu G2 jsem koukal několikrát....pro mě už dávno nedosažitelná kvalitativní meta. Gratuluji...
Mě se sice líbí provozem dosti poznamenaný stroje, ale když to postaví někdo čistě a precizně a udrží se v rámci decentnosti jako ty...tak hluuuboká poklona. To opravdu oceňuju. A mimochodem celočerný stroje považuju jako jedno z nejtěších odvětví modelařiny.
Díky. Mám respekt spíš ze zimní kamo. Toho se fakt zatím bojím a na hódně málo postavených modelech se mi to líbilo. Časem na ni taky dojde (mám takový nejmíň 3 kandidáty: Ju188F, Do17Z a Bf110E), ale bojim, bojim.
Super prácička.Moc líbí.Oceňuji,jak si se popral s tou černou.Je to asi pakárna odolat módním trendům s rozbíjením jednolitosti porvrchu a podobným nesmyslům.Černá má být prostě černá,i když to není černá..Co to kecám Už nebudu tolik pít. .. Držím palce do další tvorby a těším se na ty zimníky.Já osobně jsem právě jednoho hodil do lihu,(byl to LaGG od Rodenu)i když podle mě vypadal správně olítanej,ale byla to prostě obluda.Není nad hezky barevný éro...
Snad QB? ... Každopádně čekat už nebudu. Místo toho vydávají na Bf110 podle mě nepotřebné kokotiny. Dvířka podvozku, průsvitné konce křídel v červené a zelené barvě třeba. Ale asi to lidi kupují ...