Mne sa to paci.A ked ide o zhodu s realitou,tak to v sucastnosti ma tak max 5% modelov,ked chceme byt realisti. A k vyzbroji,zazil som uz aj divotvornejsie podvesene masiny. Na ukazky sa podvesovalo cokolvek sa dalo. Dokonca aj tak,ze na kazdom zavesniku bolo nieco ine.....
Jirko, chcel som len dodat, ze pri pohlade na tvoj model sa mi udelalo nejak smutne, spomenul som si totiz na clanok v L+K o prelete, do Polska. To znamena, ze model splnil ucel, pre potesenie a radost zo zbierky , v policke. Chyby robi kazdy a netreba to hrotit, aj ked chapem ze Ceskoslovenske/Ceske/Slovenke Fulcrumy su pre vacsinu srdcova zalezitost. No a teraz rychlo na stvrtku od GWH S pozdravom Martin
Mne sa to paci... model postaveny pre radost splnil svoj ucel... drzim palce pri dalsom modelarcení a nenechaj sa odradit...
Len nechapem preco sa tu vzniesla taka ostra kritika. videl som tu horsie modely ku ktorym ste boli zhovievavejsi. kritika by mala byt konstruktivna ale tu bola priam demotivujuca.
este raz gratulujem k peknemu modelu do vitrinky nech sa mu prach vyhyba
Udelal radost a o tom to je preci. Nebo se pletu? Nejaky zaluzie vem cert,ale ty kabely jsou ohnuty pod spatnym uhlem .....ne,delam si srandu..opravdu povedena dvacetdevitka Moc se mi libi
Mě,ač technikáři se to éro hrozně líbí.A vůbec bych si nic nedělal z těchto hnidopichů,co všechno ví,všechno umí a všechno znají.Modelařina je koníček jako každej jinej,a u koníčku jde o to se odreagovat.Což na tomto fóru dost dobře nejde,když se chce někdo pochlubit,ostatní ho sjedou.Stačilo mi to jednou a už bych sem model v životě nedal.Proč to je jen na tomto fóru,a ne na ostatních,viz modelari.org;forummodelarovo nebo truckforum?Asi to bude v lidech,že,páni znalci?