Pane, místopředsedo co dodat.....asi dobře vidíš, máš neklepající se ruce, umíš to s barvami......... Jen ta křídla.....ach jooo. Vláďa S. vše sklápí, ty zase rozklápíš, jsem zvědav zda se na klubu najde nějaký soudruh, který vymyslí třetí variantu
Ale, nyní vážně, tvá práce je bez komentáře, zatím co jsi hodil do placu bylo vždy jako z třetí dimenze, neměřitelné, pečlivě tvořené...... mojí osobou nedostižitelné.....(bych musel začít stavět, vím)
Velmi pekny model,masin z Namu nie je nikdy dost.dufam ze coskoro prihodim jedneho namornika do partie. osobne by som sa pri tomto stroji priklonil k vyraznejsiemu zaspineniu hlavne na spodnych plochach,predsa uz mal cosi za sebou...no a je to moc leskle,ale to si uz vysvetloval.Inak ozaj velmi pekna a cista stavba.
Koukam, ze nekdo vyskrabnul Sandyho Uz je to par let, co jsem na nem delal. Nevim, jestli bych dneska delal neco jinak (vlastne jo, delal, nedaval bych do nej CMK ), ale rozhodne to neni model, za ktery bych se stydel. A to i kdyz rozhodne neni bez chyb. Diky za priznive ohlasy, jsem rad, ze se i po tech par letech stale libi M.