Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Galerie letadel
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Spitfire LF Mk IXE 1/72 KP

Aircraft gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod Kamil Meluzín » 17 říj 2006, 12:23

Moc hezky postaveno !!! Za chybu bych určitě nebral nástřik kamuflážních polí...fotky hovoří jasně.
....vím, že nic nevím....
Kamil Meluzín

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan Holzapfel » 17 říj 2006, 13:09

Jakub Vilingr píše:
Milan Holzapfel píše:Mělo to ovšem pozitivní dopad. Napadlo mě vyzkoušet co udělá ředidlo GSI s lakem MM dvojkové řady. A hle ono se stím ten lak dá ředit! :shock:

A to jako fakt? Tak to moc díky za radu, to čumim jak puk. Tohle by mě nenapadlo...

Mimochodem, ač se mi Spitfír vůbec nelíbí, tak ten model je postavenej moc hezky. Akorát mi přijde poněkud hrubé nýtování. Na druhou stránku je o model od kovozávodů a muselo to dát práci, to dotáhnout do týhle podoby. Gratuluju, vypadá to fakt moc hezky :P

Pravda nýtování je hrubé stejně tak jako rytí je moc hluboké a místy hrubé, byl to můj první pokus a nýtování jsem málo zabrousil z obavy aby bylo vidět. Vzhledem několika infarktovým situacím, které jsem si při stavbě tohoto modelu svojí blbostí způsobil to dopadlo ještě docela dobře.
Finiš je dělaný matným a polomatným lakem Model Master II a protože mi došlo originál ředidlo napadlo mi po výše zmíněných zkušenostech zkusit ředidlo Gunze a fungovalo to. Možná to i vyjde jevněji :lol:

To Kamil Meluzín: Chvála potěší :-D , však tvůj rezinovej Spit je fakt špica! ;-I . Jo a díky za perfektní obtisky.
Milan Holzapfel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jakub Vilingr » 17 říj 2006, 13:26

To Milan - jak jsem říkal, je to parádní práce :P Ty moje poznámky jsou jenom drobnosti 8-)
Kubrt
Modelplac
Instagram
Facebook
Průvodce světem plastikového modeláře
Průvodce světem plastikového modeláře 2
Jakub Vilingr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kelev » 17 říj 2006, 17:09

Mk IXe a není israelský? Skandální :grin: ...krásně vyřezané a doplněné KP..gratuluji :celeb:
kelev

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie letadel