Díky všem, jsem opravdu moc rád, že se Vám to líbí.
2 Alf: no nechci aby to bylo braný jako alibi, myslim ten štětec. Vzhledem k tomu, že fakt rád modelařím, ale jsem silnej alergik, tak pro mě stříkání moc není a vlastně mě to takhle baví, i když myslím, že i se štětkou se dá jít mnohem dál Děkuju za pochvalu.
Všetky modely su velmi pekne,ale mne sa najviac páči ten Red Arrows Hawk ,Velmi pekné.Aj ja by som chcel vedieť takto farbiť štetcom.Na ten Hawk si použil lak?
Opravdu slušná práce.Jak jsi prosímtě dokázal tak pěkně zvládnout tu červenou na to Hawku?Já vždycky šílel,jak jsem měl štětcovat červenou,žlutou,nebo bílou.Koukám,tobě to problém nedělá.
2 Pup : Kouzlo je samozřejmě v použité barvě, moje zkušenost je taková, že u natírání se ruzné odstíny od různých výrobců chovají jinak. U toho Hawka jsem použil červenou Flery red 330 od Revell z řady Aqua, jsou to sice dražší barvy, ale myslím že jsou právě u těch "těžkých" barev jako je červená, modrá, žlutá lepší než cokoliv jiného. Poměr ředění si nepamatuju, ale většinou ředím tak 1:3 ve prospěch obyčejné vody. Zaklad je očištěnej povrch. Protože jsem tady musel hodně tmelit, např. sacáky, podrupový kontejner, přechod křídlo/trup, stříkl jsem surfacer ze spreje, což obvykle nedělám, jen u různejch věcí co si dodělávám sám. Dal jsem tak 4 vrstvy nátěru. Na jednobarevný letadla používám plochej štetec, nejlevnější Tamiya úplně stačí. Barva je sice uváděna jako matt, ale vodou rozředěnej akryl není nikdy úplně matnej, takže povrch jsem pak leštil sepraným kusem flanelu a potom hadrem na čištění optiky, nesmí být napuštěnej nějakou srač.. funguje to dobře, nevím proč ale funguje..
Moc pěkné. Fakt škoda, že si je nerozdělil do samostatných témat. Kdybys napsal moderátorům, pořád by to rozdělit mohli. Nejen ten Hawk je krásný, ale v budoucnu už ho v galerii nikdo nenajde.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]