Zdenek Hanzal: Zdendo diky moc! ... Model urcite nafot, moc rad bych videl vysledek nasi dvojstavby. Jinak k navratu na vetsi meritko uz se docela tesim. Uz mi po tech dvou dvaasedmach chybelo postavit si poradnou WW2 vrtuli ve ctvrtce. Dvaasedmy beru jen jako takove zpestreni a odskok od ctvrtek
Arccos: Vyrobit ten obri zapalovac bylo na cele stavbe to nejnarocnejsi
VojtaH: Ramecky jsem zkusil spis ze zvedavosti jak to bude vypadat. Osobne se mi to docela libi, ale priste uz je asi vypustim.
Na zasklivani pouzivam lepidlo od revellu Contacta clear...puvodne urcene na lepeni kabinek. Je to na bazi herkulesu a po zaschnuti zustava krasne cire a leskle. Tady na fotkach jeste poradne nezaschlo, proto ta mlecna barva
Ale veľká škoda tých dekálov, napr. ten znak zhora na krídle vyzerá dosť blbo, okolo hviezdy už nie je kruh.. Ale s tým si ty bohužiaľ nemohol urobiť nič.
Bubak: Delal jsem co se dalo, a jsem rad ze aspon takhle se to podarilo opravit. Neni to na 100% ale mohlo to dopadnout i mnohem hur, prece jen maskovat paskou pres dekaly je dost o hubu. Mrzi mne, ze jsem to presazeni na dekalech neobjevil driv, dalo by se to nejak oriznout. Na bilem podkladovem papiru to ale absolutne nebylo viditelne a obtisky vypadaly v poradku.
P.S. Muj silne amatersky pokus v grafickem editoru
osobne se mi na spinave steceniny nejvice osvedcil Engine Grime od AK interactive. Aplikace je jednoducha, kapnu na misto, cca 5 min pockam az to zavadne a suchym stetcem to rozmaznu popripade ho navlhcim v Migovem redidle. Idealni na to je polomatny povrch. Ne vzdy se to povede, tak to rozmyju do ztracena a zacnu znova.
Na mně moc výrazný wash, ale jinak špica Ale nejdůležitější je, že z něj máš radost Ty sám. Až budu velkej, chtěl bych umět taky takový parádní nástřik