Diky za komentare. Chyby tam jsou, vic nez obvykle, ale ono to evidentne stejne nikomu nevadi, takze proc by melo vadit me
Stinovani na spodku vylezlo po zaliti povrchu gunzackym lakem. Wash jsem netestoval a proste nanesl - neutral wash od miga na spodek, neutral s pridavkem dark washe na vrch. Oboje je vyraznejsi, nez bych si predstavoval, ale nejak se mi s tim uz nechtelo crcat, tak jsem to proste dokoncil. Pruseru jsem si behem stavby zazil i tak vic nez by se mi libilo...
no Honzo, to mas tazke, ked si predchadzajucimi modelmi nastavis latku tak vysoko. Kazdopadne, mne sa to zatial pozdava a verim ze na zivo to bude este lepsie.
Nezván, nečekán, chaloupku otočil a mne ze sna probubil.... ha...no moc pěkný .... koukám, že bych to měl taky dopinknout, abych nebyl ostuda. No, za týden mám volno (všichni jedou na dovču a já zůstanu doma sám, ubohý) a tak snad něco podniknu a tomu Skyrayovi dám trochu výraz.
Pavel Šenk píše:Naživo vypadá o 100% líp, čuměl jsem na něj dlouho v Brně
Nemohu nic jiného než souhlasit. Pro mě osobně jeden z top modelů letadel na Modelbrně. Minimálně nejlepší dvaasedma. Opravdu skvělá práce Honzo. Dosud jsem nepochopil jak si udělal naprosto přesné a rovné nýtování. A navíc excelentně vybarvenej kokpit. To mi hlava prostě nebere. Strávil jsem u něho asi 10 minut. Třikrát.